Wiellagers

De wiellagers  zijn bij de huidige Audi - 200 (44, 44Q) (83-91) automobielen  een geavanceerd auto onderdeel geworden. De wiellagers zijn onder te verdelen in 3 verschillende systemen gebruikt door de automobiel industrie 1 is het conische stellager, 2 is het perslager en 3 is de complete wielnaaf. Deze laatste is vaak het duurst,door het geintegreerde abs systeem en veelal op jonge auto's gemonteerd.

Wiellagers dienen met de grootste precisie geproduceerd te zijn om de auto het juiste rijgedrag te geven. Fabrikanten van wiellagers doen intensief onderzoek naar de duurzaamheid van dit auto onderdeel, om aan de steeds hogere eisen van Audi - 200 (44, 44Q) (83-91) tegemoet te komen. Gerenommeerde wiellager fabrikanten die aan autofabrikanten leveren zijn bv. Skf, SNR, Timken.

Wiellagers besteld bij www.autopartsonline.nl  worden compleet met alle benodigde toebehoren zoals moeren vet  keringen enz. geleverd en komen bij bovenstaande fabrikanten vandaan en voldoen dus aan alle Europesche kwaliteitsrichtlijnen.
 

Wanneer een wiellager vervangen?

Vaak verteld de APK-keurmeester u dat het wiellager van uw Audi - 200 (44, 44Q) (83-91) vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Slijtage aan de wiellagers merkt u door een zoemend geluid tijdens het rijden. Om te weten welk wiellager defect is dient u een bocht te maken, draait u naar rechts dan komt het gewicht van de auto op de linkerkant van de auto te liggen, neemt het zoemen dan toe dan is links versleten en vice versa. Voor of achter versleten is simpel weg te horen waar het zoemende geluid vandaan komt. Wiellagers kunt u het beste per paar vervangen, daar de slijtage van de oude lagers ongeveer hetzelfde is.
 

Prijs wiellager

Autopartsonline.nl  biedt Audi - 200 (44, 44Q) (83-91) wiellagers goedkoop aan. De korting kan oplopen tot wel  60% t.o.v. de winkelprijzen.
Dit is mogelijk doordat Autopartsonline direct bij de fabrikanten inkoopt en rechtstreeks aan u levert, er zit dus geen dure schakel  tussen. U profiteert dus direct van onze groothandels prijzen voor A-merk wiellagers.
 

Hoe en waar kan ik mijn wiellagers vervangen

Vervangen van een wiellager met naaf  is geen ingewikkelde klus en u heeft geen speciaal gereedschap nodig. De geperste wiellagers  vragen wat meer vakkundigheid. Op onze website www.autopartsonline.nl staat een beknopte montagefilm over montage van wiellagers.
Tevens kunt u alle auto onderdelen die u bij Autopartsonline.nl koopt tegen een vriendelijk tarief laten monteren in onze eigen garage in Harderwijk.

Levertijd

Autopartsonline.nl levert binnen 24 uur per TNT-Post bij u thuis. Betalen kunt u veilig via de bank of giro met iDeal of aan de postbode.
 
iDeal-internetbankbetaling (tot 16.00 uur) volgende dag in huis
Normale overboeking via bank/giro 3 dagen later in huis
Rembours (Betalen aan postbode) 2 dagen later in huis

Houdt u altijd rekening met weekends en zon- en feestdagen.
U kunt bij ons betalen met iDeal.

Contact

AFHALEN (Eerst even bellen)
Jagerserf 13
3851 SM  ERMELO
MONTAGE (Autobedrijf Dubois)
Pascalstraat 2B
3846 AM Harderwijk (ind. lorentz)

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00
Zaterdag 9.00 - 11.00
 
AUTOPARTSONLINE    
Tel: 0341-267704 Kamer van Koophandel: 08128458
      0341-267637 Rekeningnummer: 572.051.859 (ABN-Amro)
  BTW-nummer: NL 819204900B.01